Muzikant

Naast het feit dat ik graag lesgeef en met mensen werk, blijft zelf muziek maken één van mijn grootste passies. Ik zing en speel saxofoon en piano. Daarom ben ik ook in te huren als zangeres, pianist en/of saxofonist. Hierbij kan gedacht worden aan de muzikale omlijsting van huwelijksceremonies en borrels, maar ook aan een uitvaart, achtergrond bij een diner of misschien iets anders waar u naar op zoek bent!

Als ik zing, begeleid ik mezelf graag op de piano, maar ook het meezingen met een instrumentale versie van een lied kan erg mooi zijn. Door mijn eigen digitale piano met zangsinstallatie ben ik flexibel en nooit afhankelijk van wat er op een locatie voorhanden is. Ook mijn alt-saxofoon neem ik graag mee en indien gewenst kan er op een andere soort saxofoon gespeeld worden. Mijn repertoire stel ik samen in overleg, eventuele speciale verzoeken studeer ik graag in. Mocht het nodig zijn, kan ik samenwerken met collega-muzikanten.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag een offerte opvragen, neem dan contact op. Vermeld hierbij speciale wensen, de gelegenheid en de tijdsduur van het optreden.