Zangles

Voor zowel de beginnende als de gevorderde zanger(es) is zangles heerlijk! Ik ben een CVT-gecertificeerde zangdocent, dit betekent dat ik werk met de principes van de Complete Vocal Technique. Dit is een zangtechniek ontwikkeld door de Deense zangpedagoge Cathrine Sadolin. Als uitgangspunt werkt deze methode met de gedachte dat iedereen op een goede en gezonde manier kan zingen, als er maar aan bepaalde regels wordt voldaan.

Het is echter niet zo dat ik enkel deze principes toepas, ook alles wat mij aangeleerd is op het conservatorium (en daarbuiten) neem ik mee. We kijken vooral naar wat jij en jouw stem nodig hebben, het is voor mij namelijk het belangrijkst dat jij je stem goed leert te gebruiken.

Qua stijl is alles mogelijk: ik ga vooral aan het werk met alles wat jij graag wilt zingen. Hierbij begeleid ik je op de piano, maar ook meezingen met een cd of een instrumentale versie is goed. Zangles in combinatie met pianoles is ook mogelijk, want wat is er nu leuker dan jezelf begeleiden?

Zangles kan daarnaast een oplossing bieden voor stemproblemen. Ben je vaak hees tijdens zingen of spreken of wordt je stem snel moe? Samen met jou ga ik kijken naar je stemgebruik en wat je hierbij beter en/of anders kunt doen, zodat ik niet alleen je zang- maar ook je spreekstem een boost geef.

Voor informatie over lestijden en tarieven verwijs ik je door naar de tarieven. Lestijden zijn in overleg.