Dirigent

Samen muziek maken is één van de leukste dingen om te doen. Met elkaar iets instuderen en dan tijdens een repetitie of optreden iets neerzetten dat staat als een huis, is geweldig!

Daarom richt ik mij naast het geven van muziekles en het zelf maken van muziek op koor- en ensembleleiding. Tijdens mijn opleiding heb ik een ruime ervaring opgedaan in het dirigeren. Als dirigent heb ik te maken gehad met combo, maar ook een koor, een orkest, een solist of een combinatie daarvan. Als dirigent ben ik enthousiast; ik sta graag voor groepen en mijn
streven is het leiden van een repetitie waarin niet alleen fijn gewerkt wordt, maar waar het ook gezellig is. Ik creëer graag een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, zodat we met elkaar meer kunnen bereiken en de groep klinkt als één geheel. Ik zit vol ideeën en denk daarom ook graag mee over repertoire of maak zelf arrangementen. 

Momenteel dirigeer ik iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.00 kinderkoor Con Forza Kids uit Hank, een popkoor voor kinderen van 10 tot 16 jaar. Sinds kort ben ik ook dirigent bij Aelskoor Van Alles Wâ uit Andel waar ik om de week van 20.00 tot 22.00 mee repeteer.